A Treat rykker ud ...

Vi har stor erfaring med servering ud af huset og leverer gerne hele pakken med middag, drikkevare, tjenere, kokke, service, dekorationer, temaer med videre. 
Men vi kommer også gerne og opsætter et flot buffetbord til dig og dine gæster, for derefter at liste stille og roligt af igen. 

De større arrangementer med servering, kokke, service, bartendere med videre aftales individuelt fra arrangement til arrangement. Send en forespørgsel og få et tilbud. Kontakt info@atreat.dk



Vi kommer til jer ...

Oftest vil vi besøge jer på virksomhedsadressen eller ved en større event i hjemmet. Her vil vi naturligt benytte de køkkenfaciliteter, som findes, til at klargøre den sidste del af middagen og anretningen.

Brunch, frokost, middag, galla, sommerfest, picnic mm

- delemad ved bordene, portionsanrettet eller buffet

På sitet herunder kan du se inspirationsmenuer samt priser på serveringerne.

A Treat laver events i hele Danmark

SUMMER PICNIC

Luksuriøs SUMMER PICNIC med kollegaerne eller ved større private selskaber. 

Uformel luksus, hvor vi sørger for alt:

  • picnic kurve med ternede duge 
  • glas, tallerkener og bestik 
  • snacks, side dishes og bobler 
  • vores kokke fyrer op i grillen 
  • vi kommer med åben bar 
  • masser af sommerhygge 

Eksempel på menu ved SUMMER PICNIC:

  • Salte snacks
  • Røget lakserilette – æble – kapers - urter 
  • Fjerkræs ballotine – purløgmayo – syltet tomat 
  • Souvlakispyd med marineret gris – spicy piementoncreme 
  • BBQ flapmeat – syltede tyttebær – persille - røget BBQ sauce 
  • Kalve frankfurter fra vores husslagter – Ketchup – grov sennep
  • Danske kartofler – rygeost – radiser – kapers - porreaske 
  • Sensommersalat; spidskål – perlebyg – hokaido - sprøde kerner – sherrymajs
  • Håndlavet charcuterie – aioli – tapenade 
  • Vesterhavsost – knækbrød – pæresmør
  • Kærnemælks panna-cotta – bærkompot – knuste kammerjunker

Pris fra 395,- pr. gæst

Smagsmenu

Appetizere: 

  • Rimmet færøsk laks med chilimayo, bøgehatte, brændte løgskaller, jordskokkechips og lemon broken gel 
  • Cremet bygotto med svampe, sprødstegt pancetta, porre, rosenkålsblade og syltet græskar 
  • Nordisk version af Vitello tonnato – rosa stegt ungkvæg fra Himmerland, tunsauce, kapers, borettaneløg, friteret lotusrod og havgus 
  • Dampet porre med baconcrust, ristede hasselnødder, shiitake, estragon, frisé og sauce Mousseline

Lette retter: 

  • Surf & turf – bouillonpocheret torskeloin med variation af beder, ragout på oksehaler, sur/søde perleløg og høvlet peberrod 
  • Saltbagt knoldselleri med ristet boghvede, syltet citronskal, marineret grønkål og sauce chimichurry 
  • Filet af dansk kronhjort med syltede sennepsfrø, kompot af bagt spaghetti squash, glaseret gulerod, blå kartoffel og portvinssauce


Ost & Sødt:

  • ”Den hvide dame” fra Arla Unika, med sprød butterdej, pærepuré, rugcrumble og kørvel
  • Æblekage – æblekompot, ingefær, creme Anglaise lavet på kvæde-the, karamelliseret rug / hvede og yuzu-sirup

545,- pr. gæst

Brunch

  • Pocheret torskeloin med urtecrust, cremedouble, syltede beder og jordskokkefrit
  • Håndlavet charcuterie fra vores husslagter serveret med aioli, sylt og tomattapenade
  • Æggemuffin med svampe, chorizo, spinat, parmesan, timian og porre
  • Vinterbowl – Saltbagt knoldselleri, græskarpure, kål, perlebyg, sorte linser, syltede beder, ristede nødder og orientalsk vinaigrette
  • Unika gammelknas og Vesterhavsost med æblechutney og sprødt knækbrød
  • Tiramisu – Legeret mascarponecreme, ladyfingers, kaffe, marsala og kakao
  • Kokosmakroner med chokolade
  • Koldhævet Ølandsbrød, rugbrød og pisket smør

295,- pr. gæst

7 retters delemad

Forretter: 

  • Letrøget torskeryg med radiser, crudité af blomkål, sprøde kartoffelchips, karsemayo og urtesalat 
  • Rimmet færøsk laks med estragon aioli, ”brændte” løgskaller, syltede bøgehatte og høvlet Gnalling
  • Fermenteret skinke med rygeost, salte mandler, semidried tomater og basilikum

Hovedretter:

  • Grillet Onglet ”oriental” med østershatte, kantareller og smørdampet savojkål 
  • Pankosprøde kyllingelår med springløg, bagt spidskål og syltede ribs

Tilbehør: 

  • Bønnesalat med bagte jordskokker, æble, græskarkerner, gammelknas og mild sennepsvinaigrette 
  • Ristet broccoli med stegte løg, nødder og misodressing 
  • Knuste kartofler med urter og citron 
  • Kraftig kalvesky tilsmagt med anis og szechuan peber 

Desserter:

  • Vesterhavsost med blommechutney, oliven og groft knækbrød 
  • Rødgrød med ymerfromage, sprød butterdej, crumble, pistacie, hindbær og tørret lavendel

595,- pr. gæst

Grill menu

Starter/lille forret

  • Butterdejsfleuron med krebsesalat, syltet melon og friske urter: 

Hovedretter:

  • Butchers steak med timian og hvidløg 
  • Panko kylling med revet parmesan 
  • Grillspyd a la Souvlaki med marineret gris og sommergrønt 
  • Slagterens favorit Frankfurter med ketchup og grov sennep

Tilbehør: 

  • Barderede majskolber
  • Bagte sommerløg 
  • Fyldig bønnesalat med syltede tomater, spidskål, nødder og mozzarella 
  • Cremet kartoffelsalat med syrlige agurker, purløg og løvstikke 
  • Sauce Chimichurri Sambal 
  • Manis vinaigrette 
  • Manitoba brød og smør

Dessert:

  • Kærnemælks panna cotta med jordbærkompot og knuste kammerjunker

445,- pr. gæst

Let middag

Et udvalg af kolde og lette retter, som ved levering er helt klar til servering.

En kombination af små portionsanretninger (A) og delemad på fade/i skåle (B)

  • Grillet jomfruhummer, grønne asparges, syltet citron, hummermayo og sprød kartoffel (A) 
  • Jordskokkesoubise, friskostcreme, syltede jordskokker, løjrom og jordskokkechips (A) 
  • Dampede hvide asparges, søkogte rejer, blomkålscreme, rugcrumble og ramsløg (A) 
  • Bowl – Saltbagt knoldselleri, græskarpure, kål, perlebyg, sorte linser, syltede beder, ristede nødder og orientalsk vinaigrette (B) 
  • Den hvide dame - butterdej - pærepure - rug (A) 
  • Gammelknas og Serano skinke + diverse tilbehør (B) 

Hertil Manitoba-hvede brød og luftig cremedouble

250,- pr. gæst

Julemenu

Et udvalg af kolde og lune retter - fordelt på forretter, hovedretter og desserter: 

  • Sild: Stegt sennepssild – purløgsfraiche - sprøde løg - syltet ribs 
  • Færøsk laks: Letrøget færøsk laks – peberrodscreme - syltede skalotter - kartoffelchips - frisé 
  • Rødspætte: Friteret rødspættefilet - sauce tatar – citron - urtesalat 
  • Rosti: Kartoffel/selleri rosti – ”fermenteret” kål – crudité af rødbede - kærnemælksdressing – persilleolie - gnalling 
  • And: Confiteret anderilette - variation af kål – nødder – græskar – senneps vinaigrette 
  • Gnocchi: Smørstegte Gnocchi - sauté af svampe – porre - svampejus – kørvel – dehydreret æggeblomme 
  • Dansk frilandsgris: Rosastegt svinemørbrad med urteskorpe - sprøde svær – æbleflæsk - glaserede persillerødder - knuste kartofler – julesauce 
  • Gammelknas fra Arla Unika: Gammelknas – butterdejskiks – syltede nødder - kvædemarmelade 
  • Ris a la mande: Klassisk ris a la mande – Langs vanilje - ristede mandler - lun kirsebærsauce

445,- pr. gæst

Frokost

  • Fiskemandens kryddersild, med syrlig æblefraiche, skalotter og kapers 
  • Meunierestegt skrubbe, sauce tatar, grillet citron og urter
  • Croissant med cremet hønsesalat, svampe, syltede løg og persille 
  • Små smørrebrød med æg, rejer, estragonmayo, citron og kartoffelchips 
  • Måltidssalat med friske salater, kål, sprængt kylling, mormordressing, perlebyg og sprøde kerner 
  • Ristet broccoli med stegte løg, cashewnødder, parmesan og misomayo
  • Unika Gammelknas og Vesterhavsost med hybenkompot og knækbrød 
  • Mazarinkage med mascarponemousse og rabarber 
  • Hvedebrød og smør

395,- pr. gæst

Alle priser er gældende for minimum 50 gæster, inkl. levering på adresse i Aarhus og omegn. 

Prisen er ekskl. moms og personale på adressen under afviklingen.

Vi benytter overvejende danske og lokale råvarer. Forbehold for ændringer i indholdet i de enkelte retter, sæsonvarer vil altid blive prioriteret. Menuerne på dette site er inspirationsmenuer.

250 gæster til gallamiddag, bar og dans

Kære Thomas og co. Tusind tak for et fantastisk arrangement i fredags! Alt klappede og alle var yderst tilfredse med hele setup’et. Også tusind tak for samarbejdet. Jeg kunne ikke have klaret dette uden jeres store indsats og engagement. Ha’ en dejlig dag.
HR & Facility chef | Søren Jensen Rådgivende ingeniørfirma

650 gæster til fødselsdagsreception

Hej Thomas, Mange tak for alt omkring receptionen. Der var stor tilfredshed med arrangementet og i særdeleshed stor ros til maden. Stor tak herfra. Vi havde en fantastisk dag og alt spillede jo bare. Det er en fornøjelse at samarbejde med dig/jer. Med venlig hilsen
Administrativ koordinator | Holst, Advokater Advokatpartnerselskab

165 gæster til middag og underholdning

Kære Søren og Thomas, TUSIND TAK for i går og for en helt fantastisk oplevelse. Vores gæster er helt vildt glade og imponerede og taknemmelige for at have med til arrangementet i går, og vi hører kun flotte roser og super glade tilbagemeldinger. Det gælder lige fra underholdningen, formen på arrangementet, afviklingen, stemningen, locationen, maden og betjeningen. Men det skyldes jo jeres fantastiske evne til at få det hele til at fungere super-professionelt, og samtidig i en så behagelig atmosfære, at man kun kan føle sig godt tilpas i jeres selskab. Vi er dybt taknemmelige for alt, hvad I har lavet for os, og I skal have den allerstørste tak for hjælpen, og I må endelig viderebringe denne tak til jeres crew. Rigtig god weekend, De bedste hilsner,
Event Manager, Regional Sales - YouSee

Bryllupsfest - 80 gæster

Hej Thomas, Mange gange tusind tak for i lørdags! Det var en helt fuldstændig fantastisk dag i kærlighedens tegn og I var så stor en del af, at dagen blev fuldstændig perfekt! Både fra Sebastians overordnede synsvinkel og fra min mere detaljeorientrede synsvinkel, så var det hele bare perfekt :-) Vi er så glade for arrangementet, som blev eksekveret lige præcis, som det skulle være :) Alt fra mad, vin og cocktails til servering og service sad bare lige i skabet! :) Vi vil bare gerne sige TAK! Mvh
Privat selskab

Konfirmation - 50 gæster til frokost

Hej Thomas TAK for at gøre Sonjas og vores dag helt fantastisk og skøn. Tak for vildt dejlig mad. Der er meget ros fra mange gæster - særligt hele forrets konceptet og grisen fra hovedretten har fået mange roser!! Det var virkelig lækkert og så skønt at sidde med delemaden. Og tak for al hjælp og god vejledning til os, urutinerede ud i festivitas. Vi skal også hilse fra Sonja og sige tak - hun har haft en vildt god dag synes hun. Vi er super glade og taknemmelige. Tak!! Kh
Privat selskab