A Treat venues

Skal du bruge en fed lokation til jeres næste event, så har A Treat mange samarbejdspartnere i Østjylland. 

A Treat rykker ud ...

Vi har samarbejdspartnere i hele Danmark, men A Treat laver oftest events i det østjyske: Fra Randers i nord til Skanderborg/Ry i Syd samt på Samsø og i Aarhus C.

Med listen herunder ønsker vi at vise et udpluk af venues, som I måske ikke selv er faldet over I jeres søgning. Ens for alle lokationer er, at I kan få en samlet pakke med A Treat som arrangør og A Treats produkter. Kontakt A Treat for yderlig info.

Ambiente - Skanderborg

Nord for Skanderborg - og nær E45 - ligger Ambiente.

Nordisk, minimalistisk, tidløst, funktionelt og gennemtænkt ned til mindste detalje, men samtidig et smukt, moderne og stemningsfuldt domicil og hovedkontor. 

Hos Ambiente kan op til 55 gæster samles til arrangementer som møder, photoshoots og netværksmøder

Orangeriet på Elisaholt

Syd for Randers og med naturskøn udsigt til skoven og store åbne marker, ligger Elisaholt.

Den store have indbyder til stor havefest med telte og grill - men primært benyttes Orangeriet til arrangementerne, og på den måde er der tag over hovedet. 

Orangeriet kan rumme op til 60 gæster og anvendes både til møder, koncerter, teambuilding og fester i både erhvervs- og privat regi. 

Hotel Atlantic - Aarhus C

I hjertet af Aarhus og med en fantastisk udsigt, kan vi tilbyde arrangementer på 10. sal. 

Adressen er Atlantic på havnen i Aarhus. 

Her kan man fra kl. 12.00 - 20.00 lave alle typer arrangementer, op til 80 gæster.

Ofte benyttes lokalet til konfirmationer, fødselsdage ect. men også møder og foredrag er muligt.

I forbindelse med lokalet på 10. sal, kan man gå udenfor og nyde udsigten og trække luft. 

Ømborgen - Ry

Klassisk retroarkitektur midt i naturskønne omgivelser, udgør den vidunderlige Ømborg ved Mossø.

Op til 100 gæster kan deltage i en event på Ømborgen. 

Arrangementer hvor der indgår en form for teambuilding er ideelle i denne ramme. Det kunne være teamcooking, sejlads eller anden holdaktivitet i skoven.

Men også  sommerfest, bryllup og fødselsdag i naturskønne omgivelser er helt perfekt på denne adresse. 

Ømborgen har rammerne til både de store og små arrangementer

Overnatning er også muligt

RumogRooms - Samsø

RumogRooms er centralt beliggende i noget af Danmarks smukkeste natur på Samsø – lige i smørhullet mellem Jylland og Sjælland. Med blot en times sejltur fra enten Jylland eller Sjælland bliver du trukket ud af hverdagens stress og jag og træder ud i idylliske omgivelser, som lægger op til ro, afslapning og fordybelse.

Samsø og RumogRooms danner den perfekte ramme for events året igennem. Særligt er vi hos A Treat glade for at lave sommerfester på øen, hvor cykelture, summer picnic, outdoor cooking og sommer i Danmark er nogle af nøgleordene. 

Hos RumogRooms laver vi events som tæller både receptioner, fester og konferencer på op til 150 gæster

Smagsrummet – Aarhus

Smagsrummet er beliggende i den smukke natur lige ved Væddeløbsbanen i Aarhus og er et eksklusivt og innovativt eventsted. 

Smagsrummet imponerer med et helt særligt rum, skabt i lyset af nysgerrigheden og trangen til at opleve. 

I forbindelse med en event, er det Smagsrummet som udvikler og designer eventen for din virksomhed. A Treat står for menuudvikling, catering og kokke. 

Hos Smagsrummet kan op til 120 gæster samles til en event

Outdoor Events

På flere adresser og lokationer i Danmark, tilbyder vi teamcooking over bål. Vi har venues i det fri under åben himmel, i store tipitelte og eksklusive rammer under tag. 

Giv personaledagen, kurset, konferencen eller firmafesten en ekstra dimension af noget helt særligt. Relationerne og følelsen af sammenhold og fællesskab styrkes, når vi gør noget aktivt sammen.

Sæt fx en stemningsfuld ramme med plads til hele selskabet i store smukke tipitelte. Uanset om arrangementet har et fagligt eller socialt tema, er det en helt særlig oplevelse at være samlet under det store tag af rødbrun teltdug. Specielt når der er dækket op ved langborde til middag med stearinlys og dæmpet belysning.