Outdoor Events

Teamcooking

Mad over bål

"Outdoor event" dækker over flere typer arrangementer for grupper:

 • Luksuriøs picnic - læn jer tilbage og nyd stemningen. Servering i det fri, vi sørger for ALT; Picnickurv, bål eller grill

 • Teamcooking - vi laver maden sammen over bålets gløder

 • Teambuilding - opgaver med fokus på læring, eller bare for sjov. A Treat samarbejder med Outdoor Production

Luksuriøs PICNIC med lækre bålretter - læn jer tilbage og nyd stemningen

Uformel luksus, hvor vi sørger for alt:

 • Picnickurve med ternede duge, glas, tallerkener og bestik
 • Snacks, side dishes og bobler
 • Kokken laver lækker mad over bålets gløder
 • Baren er åben
 • Masser af hygge

Teamcooking - mad over bål

Vi tilbyder teamcooking over bål på flere adresser og lokationer i Danmark. Vi har venues i det fri under åben himmel, med plads til hele selskabet i store stemningsfulde tipi-telte eller andre eksklusive rammer under tag.

Bålets varme og flammerne samler naturligt flokken om madlavningen, og alle kan være med. Madlavningens opgaver fordeles, og de gode råvarer forvandles til velsmagende retter, under vejledning af de kyndige kokke og instruktører. 

Hyggen spreder sig, og stemningen er helt unik, når der dækkes op til den selvgjorte middag med levende lys og dæmpet belysning.

Teambuilding - opgaver med fokus på læring, eller bare for sjov

Sjov og aktivt samvær for hyggens skyld, eller med fokus på læring og udvikling? Konkurrence og kåring af en vinder, eller nye erfaringer med videndeling og synergien i godt samarbejde? Vi tilpasser programmet til omgivelserne og jeres ønsker. 

Følelsen af fællesskab og et stærkt sammenhold vokser, når vi løser en opgave sammen. Giv dagen en ekstra dimension med et element af teambuilding. I kan vælge mellem flere koncepter, der alle indeholder praktiske samarbejdsopgaver og mulighed for at opleve hinanden i nye og lærerige situationer.

A Treat og vores samarbejdspartner Outdoor Production sammensætter et program til jer, ud fra jeres ønsker og vores erfaringer.

Et eksempel - en event på Vilhelmsborg v/ Aarhus - teamcooking

En gruppe på op til 30 gæster - en eftermiddag/aften - et 5 timers event inkl.:

 • Rammen er sat: “Herskabsstalden” er klargjort med levende lys, tæpper, opdækkede borde og hygge. Udenfor knitrer bålet under tipiteltene og lysskæderne sikre et lunt skær når mørket sænker sig.
 • Kokke og instruktører sørger for kyndig vejledning og opgaver til alle - uanset om samtlige gæster ønsker fingrene i maden eller ej.
 • Middag med gode og overvejende årstidsaktuelle råvarer. Men også fx hummer og caviar.
 • Drikkevarer under hele eventen.
 • Brænde, grej, service, oprydning og opvask er inkl. i prisen

Fast pris for total-arrangement: fra kr. 48.000,- (ekskl. moms)

Outdoor hele året...

Vi laver outdoor-oplevelser hele året, også når efteråret og vinteren trænger sig på. Med kulde og mørke, er det let at søge indendørs og gemme sig. Men hvorfor ikke tage imod kontrasterne og skabe en fantastisk oplevelse sammen med kollegaerne?

Vores outdoor events tilbyder en varm, hyggelig og anderledes stemning, hvor vi laver mad over bål og skaber en hyggelig atmosfære med tæpper, levende lys og lækker mad og drikke. Selvom vejret kan være barskt, er mulighederne for outdoor firmaevents om vinteren uendelige.

Tag kontakt...

Jeres ønsker og ideer kombineret med vores erfaring og kreativitet kan skabe de perfekte rammer for julefrokosten, konferencen, personaledagen, kundearrangementet eller teambuildingen. Vi sørger for alt - bogstaveligt talt.

Vi har flere forskellige stemningsfulde og hyggelige steder i hele Danmark, hvor I kan nyde bål og mad under åben himmel og bruge vores smukke lokaler som base til middagen. 

Husk, I kan få det præcis som I ønsker det, og det er nemt. Alt det kræver er en email med en forespørgsel eller et hyggeligt opkald til os.

Vi hjælper jer med at skræddersy et forslag og give jer en pris. Vi ser frem til at høre fra jer.