Gavebevis

Med et gavebevis fra A Treat forkæler du dine medarbejdere med stjernstunder, de kan dele med deres nærmeste

Gavebeviset indløses til en af vores madgaver, som medarbejderen får leveret på sin private adresse på en aftalt dato. Indholdet kan være til 2, 4 eller 6 gæster pr. pakke – typisk noget som samler familien en dag i weekenden. 

Du bestemmer, om madgaven skal bestå af julefrokost, weekendbrunch, grillpakke, påskefrokost eller noget helt andet. Desuden beslutter du, hvornår gaven skal leveres, hvilket typisk er samme dato for alle medarbejdere. 

Vil du gerne give din medarbejdere eller kolleger en julegave, hvor selve maden dog først skal leveres efter jul? Så laver vi et flot gavebevis, som du kan forære dem i julegave i december måned. 

Med et gavebevis fra A Treat giver du dine medarbejdere en gave, som skaber hygge i hjemmene. Noget som samler familien og skaber glæder. Fra tidligere leveringer har vi samlet denne lille buket af erfaringer og tilbagemeldinger:

  • ”Pakkens indhold samler familien. Alle synes det er spændende at pakke indholdet ud, og gå på opdagelse i retterne”
  • ”Dejligt at samtlige medarbejdere får leveret indholdet på samme dato, så man er fælles om oplevelsen fx i en bestemt weekend, og kan tale om gaven når man igen møder på arbejde” ”
  • Kvaliteten på indholdet er høj og tilberedningen er meget nem, inden middagen står klar på bordet”

Se flere oplevelser på linket: koncept og det siger vores brugere 

Udfyld kontaktformularen, send en mail til info@atreat.dk eller ring på 22116868, hvis du vil høre mere.

Send en forespørgsel